Parketvloer schuren in Apeldoorn
Ze bestaan nog, mensen met liefde voor hun vak. Jaap ten Have is er zo een. Onze massieve Beuken vloer zag eruit als een wasbord na een ondeskundige schuurbeurt. Jaap kwam, zag en nadat hij z'n tranen gedroogd had, toverde hij de vloer om in een prachtig egaal, fluweel oppervlak. Ook zijn deskundig advies mbt behandeling van vlekken, onderhoud en do's en dont's getuig ..

Lees verder
Schuren en olieen eikenhouten vloer in Raalte
Jaap heeft onze eikenhouten vloer geschuurd en in de olie gezet. Jaap is het beste te typeren als een deskundige en gepassioneerde vakman die je vloer behandeld als ware het zijn eigen vloer. Jaap komt zijn afspraken na en weet goed advies uit te brengen over de behandeling van de vloer maar ook bijvoorbeeld over de plintafwerking van de convectorput, schouw, etc. Daa ..

Lees verder
Woonkamervloer schuren en olieen in Holten
Ik heb een woonkamer met een 20 vierkante massieve eiken vloer en deze moest echt een keer geschuurd worden . Dus gezocht naar een parket-specialist en zo vond ik Jaap . Telefonisch contact en Jaap heeft ter plekke de boel bekeken en een afspraak gemaakt om het karwei te klaren . Ik had een gelakte vloer en dat beviel mij niet , Jaap adviseerde om te olieen , Hij kwam ..

Lees verder
Muteneye Bourgogne parketvloer in Gorssel
Wij zijn zeer tevreden over Ten Have vloeren. Jaap ten Have heeft onze 48m2 Muteneye Bourgogne parketvloer geschuurd, gelakt en afgewerkt met een hoge plint. De offerte volgde snel en de prijs is zeer gunstig! Jaap ten Have is een vakman, vriendelijk, geeft goed advies en komt zijn afspraken na. Wij bevelen Jaap ten Have aan! -Erwin en Cindy, Gorssel

Lees verder
1 2 3

Ten Have Vloeren
Showroom is open op afspraak

Dortmundstraat 28 B
7418 BH Deventer

0649377735
info@tenhavevloeren.nl
KvK. nr: 54914450